CACAO CEREMONI - TAROT

CACAO CEREMONI

Att delta i en Cacao Ceremoni kan kännas som en expansion av ditt hjärta och sinne. Många upplever kärleksfull gemenskap, förstärkt intuition och ökad kreativitet. En Cacao Ceremoni har en högst feminin energi, då vi länkar samman vårt kärleksfulla hjärta med moder jord samt med vårt ursprung, våra förmödrar och förfäder. Likt yogan har Cacao förmågan att förena kropp, sinne och själ. Man säger att ceremoniell Cacao fungerar som en brygga mellan oss och våra förfäder samt mellan den fysiska världen och den andliga. 

Vi dricker ceremoniell Cacao för dess kraft och förmåga att fördjupa kontakten med oss själva och vår egen inre guidning och för att den gör det på ett milt och tryggt sätt. Cacao öppnar upp energiflödet mellan vårt hjärta och vårt tredje öga, vilket kan stärka dina spirituella förmågor och koppla upp dig till högre frekvenser.

Kakaobönan (i sin råa och obehandlade form) är fullproppad med vitaminer, mineraler, magnesium och antioxidanter som dämpar inflammationer i kroppen (mer antioxidanter per 100 g, än andra superfoods). 

Theobromin ("Food of the Gods") stimulerar hjärtat, ökar blodflödet, underlättar andningen, och hjälper till att syresätta vår kropp mer effektivt. 

Cacao är den växt i växtriket som har högst andel magnesium, vilket är naturens eget lugnande medel. Magnesium hjälper musklerna att slappna av, vilket förbättrar vår smidighet och aktiverar vårt parasympatiska nervsystem - vårt lugn och ro system. 

Monoamine Oxidase Inhibitors (MAOI:s) är naturligt antidepressivt och Anandamid som även kallas för "the bliss chemical" sägs ge oss känslor av glädje, lycka, och mentalt välmående. Cacao ökar blodflödet till hjärtat, hjärnan och till huden, vilket ofta upplevs som "flöde, lätthet och en känsla av att öppna upp".

"Varning" - Cacao kan öka risken för starka upplevelser av kärlek och lycka. *LER STORT*

TAROT LÄSNING

Vad har man tarotkort och oraclekort till? Beroende på vem du frågar så får du olika svar.

Jag använder dessa vägledningskort som inspiration och reflektion. Det kan vara en spegling av en situation där jag behöver nya perspektiv. De kan guida och stödja i tanke- och känslomässiga processer. De kan också vara ren inspiration rörande kommande projekt. 

Att använda "vägledningskort" är som att ha ett samtal med hjärtat, själen och det omedvetna inom oss - att med hjälp av kortens symbolik komma i kontakt med sin egna källa av kunskap och varsevarande. Det sägs ju att vi redan har alla svaren inom oss men ibland behöver vi bolla med varandra och/eller med korten för att nå dessa svar inom oss.

Tror jag att korten kan förutspå framtiden? Nej det gör jag inte. Jag tror att korten kan visa på riktning, möjlighet och inspiration gällande "ämnet och frågan här och nu". Men beroende på dina egna beslut, andras påverkan i ditt liv samt saker som sker runt omkring som du ej kan kontrollera, så finns det alltid flera alternativa möjligheter. "Du är chauffören i din bil - men du styr inte hela trafiksituationen".

Vill du boka en "läsning/reading" där jag tolkar korten som avser din fråga, så hör av dig för upplägg och pris. Vi stämmer av ditt önskemål, jag lägger och tolkar vägledningskorten (Tarot & Oracle) anpassat till frågan. Därefter mailar jag ett foto på korten i din läggning samt tolkningen i text eller som ljudmeddelande.