"ENERGIARBETE"

REIKI

Vill du boka tid, kontakta mig på: qienergi@hotmail.com

Reiki är en traditionell Japansk, holistisk behandlingsmetod som arbetar med kroppens naturliga läkningsprocess samt fyller på vårt energiförråd. Reiki betyder universell energi och denna energi finns runt omkring oss och inom oss.

Som Reiki-healer agerar man som en kanal för den universella energin. Man hjälper den som tar emot Reiki att öppna upp sitt egna energiflöde och således att aktivera sin egna kropps självläkande förmåga. 

Hur går det till? När du får en behandling, så ligger du på en massagebänk, fullt påklädd och med en extra filt, om du vill. Därefter för jag mina händer över din kropp samt på din kropp på utvalda områden.

Reiki kan lindra smärta, reducera stress, ångest och bidra till ett stärkt immunförsvar. Reiki kan bidra till förbättrad sömn och ger ökad avslappning. Den mjuka handpåläggningen aktiverar kroppens "må-bra-hormon" oxytocin och stressnivån sjunker i kroppen. Reiki är oberoende av tro/livsåskådning och kan tas emot av alla. Man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. 

Reiki på distans, kan användas som uppföljnings behandling efter en behandling IRL. Det kan också vara ett bra alternativ om det är stora geografiska avstånd mellan dig och den som utövar Reiki. Under sessionen sitter eller ligger du på en plats där du får vara lite ifred och kan komma till ro. Jag skickar Reiki därifrån jag befinner mig. Efter sessionen har vi kontakt för att stämma av eventuella frågor och reflektioner.

Hur fungerar Reiki på distans? Eftersom Reiki är ett energiarbete som ej är begränsat av fysisk plats eller tid och rum, så fungerar det även på distans. Man kan jämföra det med att en fysisk behandling är som att använda internet med en kabel och distansreiki är som att använda internet via trådlöst wi-fi. Man kan likna Reiki-energin som vi jobbar med som "information som ligger i molnet" och som vi kan koppla upp oss till och tanka ned ifrån. Allt är energi, vi är energi och all energi är sammankopplad - vi är en del av en större helhet. 


Reikis fem principer:

Bara för idag ska jag....

  • släppa all min ilska
  • släppa all min oro
  • känna tacksamhet
  • utföra mitt arbete hederligt och ansvarsfullt
  • vara vänlig mot alla jag möter


För kännedom:

1, Jag är inte läkare eller psykolog och ställer således inga diagnoser eller analyserar specifika medicinska problem/utmaningar. I Reiki behandlar man personen som helhet. Reiki är ett komplement till vården, inte istället för traditionell vård. Sök traditionell vård om du behöver det.

2, Jag har 100% sekretess och gör ej några anteckningar om dig eller din Reiki behandling.

3, Reiki ersätter inte läkarvård eller medicinska ordinationer men fungerar bra som komplement till annan vårdbehandling.

Reiki är avdragsgillt så du kan använda ditt friskvårdsbidrag till dessa behandlingar. Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av skatteverket.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Din Reiki behandling ska förskottsbetalas och vara betald senast 48 timmar före bokad tid, annars ser jag det som en avbokning och erbjuder tiden till andra klienter. När du har bokat en Reiki behandling hos mig, så mailar jag kompletterande info till dig, inför behandling.