REIKI

REIKI

Reiki är en traditionell Japansk, holistisk behandlingsmetod som arbetar med kroppens naturliga läkningsprocess samt fyller på vårt energiförråd. Reiki betyder "universell energi" och den här energin finns runt omkring oss och inom oss. 

Som Reiki terapeut agerar man som en kanal för den universella energin. Man hjälper den som tar emot Reiki att öppna upp sitt egna energiflöde och således att aktivera sin egna kropps självläkande förmåga. 

Reiki frigör stagnerad energi som ligger i vår emotionella, mentala och fysiska kropp. Reiki kan lindra smärta, reducera stress och ångest samt bidra till ett stärkt immunförsvar. Reiki kan bidra till förbättrad sömn och ger ökad avslappning. Reiki är oberoende av tro/livsåskådning och kan tas emot av alla. Man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. 


Reiki på behandlingsbänken:

Du ligger fullt påklädd på en massagebänk och med en extra filt, om du vill. Reiki behandlingen startar med att jag känner in ditt energifält och därefter lägger jag mina händer på ditt huvud. Jag arbetar mig sedan ner till fötterna i ett lugnt och behagligt tempo. Reiki förbättrar ditt energiflöde och den mjuka handpåläggningen aktiverar kroppens "må-bra-hormon" oxytocin.


Reiki på distans:

Reiki på distans är vanligt som uppföljnings behandling efter en behandling IRL. Det är också ett bra alternativ om det är stora geografiska avstånd mellan dig och den som utövar Reiki. 

Under sessionen sitter eller ligger du på en plats där du får vara lite ifred och kan komma till ro. Jag skickar Reiki därifrån jag befinner mig. Vi har kontakt före och efter sessionen för att stämma av eventuella frågor och reflektioner.

Hur fungerar Reiki på distans? Eftersom Reiki är ett energiarbete som ej är begränsat av fysisk plats eller tid och rum, så fungerar det även på distans. Man kan jämföra det med att en fysisk behandling är som att använda internet med en kabel och distansreiki är som att använda internet via trådlöst wi-fi. Man kan likna Reiki-energin som vi jobbar med som "information som ligger i molnet" och som vi kan koppla upp oss till och tanka ned ifrån. Likt radiovågor så ställer vi in vår frekvens för att komma i kontakt med Reiki. Kvantfysiken visar oss att allt är energi, vi är energi och all energi är sammankopplad, därmed kan vi påverkas energimässigt på distans.

Vill du boka tid, kontakta mig på: qienergi@hotmail.com 


Reikis fem principer:

Bara för idag ska jag....

    • släppa all min ilska
    • släppa all min oro
    • känna tacksamhet
    • utföra mitt arbete hederligt och ansvarsfullt
    • vara vänlig mot alla jag möter


För kännedom:

1, Jag är inte läkare eller psykolog och ställer således inga diagnoser eller analyserar specifika medicinska problem/utmaningar. I Reiki behandlar man personen som helhet. Reiki är ett komplement till vården, inte istället för traditionell vård. Sök traditionell vård om du behöver det.

2, Jag har 100% sekretess och gör ej några anteckningar om dig eller din Reiki behandling.

3, Reiki ersätter inte läkarvård eller medicinska ordinationer men fungerar bra som komplement till annan vårdbehandling.

Reiki är avdragsgillt så du kan använda ditt friskvårdsbidrag till dessa behandlingar. Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av skatteverket.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Din Reiki behandling ska förskottsbetalas och vara betald senast 48 timmar före bokad tid, annars ses det som en avbokning och tiden blir bokningsbar till andra klienter. När du har bokat en Reiki behandling hos mig, så mailar jag kompletterande info till dig, inför behandling.