...

Min viktigaste uppgift är att skapa ett tryggt space för dig,     för att uppleva Yoga, samt att göra Yogan till din. 

Yogan påminner mig om att jag är en "human-being" och inte den vardagliga ekorrhjuls-versionen som agerar mer likt en "human-doing".


Jag heter Camilla Wahlstedt och energiarbete är min grundsten i livet.

                

Energiarbete på olika sätt ger mig kraft, balans, återhämtning, läkning, trygghet, glädje, upptäckarlust, inspiration samt upptäckande i både kropp, sinne och själ. Jag påminns om att jag duger precis som jag är. Jag är en energi-varelse som har en mänsklig upplevelse.

Vi är alla vibrerande energivarelser och våra kroppar, organ och celler har sina egna frekvenser. Våra tankar/sinnet och våra känslor har sina egna frekvenser. Vi kan påverka vår energi (Prana/Qi) och våra frekvenser exempelvis med följande: med våra andetag, med yoga, med ljud/soundhealing, med Qigong, med färger, med eteriska oljor samt med behandlingar så som Akupressur och Reiki.

Yoga, Fly Yoga, Yoga Nidra, Gong, klangskålar, Soundhealing, Breathework, meditation, Akupressur enligt TKM, Qigong och Reiki är mina redskap för energiarbete i vardagen, oavsett vad som pågår gällande familj, relationer, hälsa, yrkesliv och fritidsintressen.

Jag har hållit yogaklasser regelbundet sedan 2004. Jag har medverkat i, samt arrangerat olika events, workshops, festivaler och Gongpujas. Exempel på mina retreats: Shakti retreat, Restorative retreat och Sinnenas retreat.

Min syn på yoga efter alla dessa år: "yoga är yoga" oavsett namn/form/tradition. Det utvecklas olika yogaformer hela tiden men i grunden härstammar de från samma källa. Yogan anses var flera tusentals år gammal och har självklart både utvecklats och förändrats längs vägen och lär fortsätta att göra det.  

Jag var tidigt nyfiken på meditation och den första meditationskursen (shamansk trummeditation) hittade mig 1995. Mitt spirituella intresse väcktes och de kommande åren följdes av diverse spännande utbildningar och workshops. 

  • 2002: Poweryoga
  • 2003: Kundaliniyoga m. Wiveca Leuchovius & Bhai Himat Singh
  • 2008: Gong & Soundhealing m. Don Conreaux, Mhetab Benton, Jens Zygar
  • 2010: Viryayoga
  • 2011: Ashtangayoga m. Anna Bjärkvik & Manju Patthabi Jois
  • 2013: Yinyoga
  • 2016: Flyyoga 
  • 2017: SUP yoga
  • 2020: Yoga nidra & Reiki Master
  • 2021: Akupressur enligt TKM & Acu yoga