Om mig...                

Jag heter Camilla Wahlstedt.

Min viktigaste uppgift när du kommer till mig är att skapa ett tryggt space för dig, för upplevelsen av energitransformation samt att inspirera dig till insikten om din egna kreativa potential och självläkande förmåga. 

När jag använder tekniker för energitransformation = soundhealing, breathework, yoga, reiki, akupressur och shamanska metoder samt trummeditationer, så väcks min "human-being". Det är lätt hänt i det vardagliga ekorrhjulet att enbart agera som en "human-doing".  Energitransformation hjälper mig att balansera "being" och "doing" samt att uppleva livet här och nu, full ut.


Energitransformation för mig leder till lugn, harmoni, återhämtning, läkning, trygghet, kraft, glädje, upptäckarlust och inspiration. 

"Future medicine will be the medicine of frequencies" - Albert Einstein   

 

            

Soundhealing är min passion. 

Andetagen är min in-spiration. 

Yogan förenar alla delar av mig.

FlyYoga är frihet & glädje för mig. 

Reiki är min universella energikälla.

Akupressur är energimedicinen jag arbetar med.

Shamanska ceremonier & trummeditationer fördjupar min spirituella resa inåt & utåt.

Tarot är min reflektion och dialog mellan min själ och universums kreativa energi.

Ceremoniell Cacao är min ankring med moder jords hjärta.


Passionen för soundhealing startade med shamanska trumresor som tog mig med till andra dimensioner. Dessa trumresor visade mig tydligt mina olika lager av mig själv, den värld jag lever i och det som finns bortom sinnets logiska uppfattning av det vi kallar vår verklighet. Trummor, Gongar och andra soundhealing instrument verkar kraftfullt, tryggt och läkande. Som mottagare behöver man inte göra något mer än att ta emot frekvenserna, vibrationerna och de magnifika ljuden.  Det har snart passerat 25 år sedan dessa shamanska trummor kom in i  mitt liv och idag är Soundhealing min mest älskade och mest transformerande energimedicin som jag delar med mig av på klasser, events och i enskilda sessioner. 

2019 upplevde jag den mest transformerande och obeskrivbara soundhealingen någonsin. Där jag på några timmar skiftade från svårt utmattad till nästan helt frisk, välmående och balanserad. Det är fortfarande svårt att rent intellektuellt förstå den här energitransformationen/läkningen som skedde på några timmar i Pyramids of Chi på Bali. Efter den upplevelsen och läkningen, så har soundhealing tillsammans med andningstekniker samt annan energimedicin, blivit min största passion och mina viktigaste verktyg för hälsa och energitransformation.

Soundhealing verkar bortom vårt sinne, bortom logik och bortom "görandet". Den tar dig in i dig själv och dit du behöver för att nå insikt, läkning och inspiration - utan att du behöver göra någonting. Du ligger/sitter bekvämt och tar emot ljuden och vibrationerna som sköljer över dig och genom dig. 

Jag har hållit yogaklasser regelbundet sedan 2004. Jag har medverkat i, samt arrangerat olika events, workshops, festivaler, Gongpujas och retreats (Shakti retreat, Restorative retreat och Sinnenas retreat).

Min syn på yoga efter snart 20 år som yogalärare: "yoga är yoga" oavsett namn/form/tradition. Det utvecklas olika yogaformer hela tiden men i grunden härstammar de från samma källa. Yogan anses var flera tusentals år gammal och har självklart både utvecklats och förändrats längs vägen och lär fortsätta att göra det. Jag anser dock att Yoga är så oändligt mycket mer än de akrobatiska övningar vi gör på vår yogamatta några timmar här och där. Asanas och vår fysiska praktik är endast en liten pusselbit av Yogan. Yogisk filosofi, andningstekniker och upptäckterna om oss själva i yogautförandet på yogamattan, är andra pusselbitar som vi kan implementera i vårt varande, i vardagen. Det är den viktigaste yogan enligt mig.

Traditioner och strukturer är en självklarhet att man lär sig enligt mig - precis som med ett matrecept så vill jag laga det enligt kockens rekommendation, för att förstå varje ingrediens betydelse för det som ska skapas. När jag har lärt mig grunderna och traditionen, så ser jag snabbt kopplingar till andra traditioner och metoder och därmed skapas parallellt även "egna recept" och varianter. För mig är energimedicin en stor gryta med olika traditioner och tekniker - yoga, qigong, reiki, akupressur, soundhealing, breathework, shamansk healing, trummeditaitoner osv. När vi följer vår cykel, naturens cykel och verkligen lyssnar på våra behov, så märker vi oftast att vi behöver olika saker i olika perioder i livet. Låt din praktik och energimedicin vara levande och föränderlig.


Min spirituella resa har tagit mig till många utbildningar, upptäckter och erfarenheter:

 • 1994: Shamansk trummeditation
 • 2002: Poweryoga
 • 2003: Kundaliniyoga m. Wiveca Leuchovius & Bhai Himat Singh
 • 2008: Gong & Soundhealing m. Don Conreaux, Mhetab Benton, Jens Zygar
 • 2010: Viryayoga
 • 2011: Ashtangayoga m. Anna Bjärkvik & Manju Patthabi Jois
 • 2013: Yinyoga
 • 2016: Flyyoga 
 • 2017: SUP yoga
 • 2019: Soundhealing & shamansk energimedicin får mer fokus
 • 2020: Yoga Nidra & Reiki Master
 • 2021: Akupressur enligt TKM & Acu yoga
 • 2022: Breathework fördjupningskurser
 • 2023: Sound Therapy Training, Sweden