DE FEM ELEMENTEN - i din unika person. (start 6 oktober)

18.05.2024

I den här kursen kommer vi att ta reda på vår egna unika sammansättning av de fem elementen som visar på vårt personliga uttryck, våra starka sidor och medfödda talanger, liksom på varför vi ibland kanske upplever att vi har en viss typ av utmaningar eller obalanser i våra liv.  

DE FEM ELEMENTEN - i din unika person. 

Jag är helt förtrollad och fascinerad av all den vackra kunskap om livet och oss människor, som finns att hämta i den traditionella kinesiska medicinen och jag älskar att få dela med mig av det Jag har hållit flera kurser de senaste åren, där vi från olika perspektiv har utforskat de fem elementen (mer korrekt beskrivet som "fem energi rörelser") samt hur vi kan förhålla oss till dessa energirörelser för att stärka vår holistiska hälsa.

Nu är det dags att gå djupare! I den här kursen kommer vi att ta reda på vår egna unika sammansättning av de fem elementen som visar på vårt personliga uttryck, våra starka sidor och medfödda talanger, liksom på varför vi ibland kanske upplever att vi har en viss typ av utmaningar eller obalanser i våra liv. 

Vi har alla de fem elementen inom oss. De finns i kvinnans menstruationscykel, de finns i våra relationer, i naturen och i årstiderna. Det är dessutom populärt att inreda sitt hem efter dess principer (Feng Shui). Vi vet idag att vi får en bättre livskvalitet om vi lever i samklang med dessa naturliga cykler och deras respektive energirörelser.

Inför kursstart så kommer du att få svara på ett enkelt frågeformulär, på egen hand i lugn och ro, för att se vilket element som är dominerande i dig just nu, samt även få koll på om något element är obalanserat och således behöver lite extra omsorg. 

Kursens innehåll: Personlighetstest "De fem elementen", Teori och reflektion om varje element kopplat till våra unika personligheter, Egenvårds akupressur, EFT tappning, Qigong, Breathwork, Soundhealing

Efter kursen kommer du att ha lärt känna dig själv från ett annat perspektiv, i förhållande till de fem elementen/energirörelserna. Du kommer att ha större förståelse för hur dessa energirörelser påverkar dig, samt hur du kan samspela med dessa energirörelser för att bjuda in mer harmoni, energi och glädje i ditt liv.

Datum: Söndagar 6/10, 13/10, 20/10, 27/10, 3/11 kl  10:00-12:00

Plats: @nikali_yoga Huskvarna

Early bird: 1250kr (gäller till 26/5) Ord. pris: 1400 kr 

Anmälan och frågor: yogalovegong@hotmail.com

OBS! Max 10 deltagare.