EVENTS 2023

Cacao Ceremoni, Reiki & Soundhealing 

Söndag 5/3 kl 17:00-19:30

Vi möts i cirkel och följer hjärtats väg till själslig gemenskap med hjälp av ceremoniell Cacao, Reiki meditation och lång djupavslappnande soundhealing med Gongar, Crystal Singingbowls och Solfeggiopipor. Välkommen till en kväll med extra fin energi från fullmånen som nästan nått sin fullbordan. Att delta i en Cacao Ceremoni kan kännas som en expansion av hjärta och sinne. Ceremoniell Cacao har förmågan att förena kropp, sinne, själ och hjärta. 

Kvällens upplägg:

  • Shaking, för att landa i kroppen och släppa på stress och spändhet.
  • Breathework (enkla andningstekniker) för att släppa på energi blockeringar och lugna ett stressat sinne.
  • Ceremoniell Cacao, som med sin feminina energi och sina läkande egenskaper sätter oss i djup kontakt med vårt hjärta och vår själ.
  • Reiki meditation som balanserar vårt energisystem (chakra systemet) och stärker vår koppling till den universella energin.
  • Soundhealing som är djupavslappnande och aktiverar vår självläkande förmåga på alla plan, fysiskt, mentalt, emotionellt och energimässigt.
  • Orakelkort/vägledning

Kakaobönan i sin råa och obehandlade form = ceremoniell Cacao (alltså inte den kakao och choklad vi köper i mataffären) är fullproppad med vitaminer, mineraler och antioxidanter som dämpar inflammationer i kroppen.
Cacao är den växt som innehåller störst andel magnesium (naturens eget lugnande medel) som hjälper musklerna att slappna av och som aktiverar vår lugn- och ro system. Att dricka Cacao ökar blodflödet, underlättar andningen och syresätter kroppen mer effektivt.

Plats: Andrummet, Vaggeryd
Datum: Söndag 5/3
Tid: kl 17:00-19:30
Pris: 400 kr
https://boka.se/andrummet
Frågor mailas till: yogalovegong@hotmail.com

Läs mer om Cacao ceremoni på fliken "övrigt".